GIFT OF LEGAAT

GIFT OF LEGAAT

Giften en legaten laten ons toe doelgericht en zelfstandig te werken. Door uw steun kunnen wij onze doelstellingen verder realiseren.

Je kan je gift storten op rekeningnummer BE10 0001 1928 1304 van de Astma en Allergie vzw, Staatsbaan 165 te 3460 Bekkevoort, met de vermelding van 'GIFT'.

De vzw Astma en Allergie is door de wet gemachtigd om fiscale giften te ontvangen en bezorgt u een fiscaal attest voor giften van 40,00 € of meer.

Sommige bedrijven steunen werknemers die een goed doel willen steunen door het bedrag van de gift te verdubbelen. De werknemer stort een bedrag op onze rekening en de werkgever stort hetzelfde bedrag. Informeer bij uw werkgever of hij het systeem van dubbele giften genegen is.

U kan de Astma en Allergiekoepel vzw ook opnemen in uw testament. Dit kan je best regelen via je notaris. Ook duo legaten zijn mogelijk.

Voor vragen, speciale initiatieven of een persoonlijk contact contacteer per mail christine.baelus@astma-en-allergiekoepel.be of bel ons gratis nummer 0800/84321.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x